Ontdek de mogelijkheden

Voor u ook zulke vakkundige en veilige machines of onderdelen? U kunt voor meer informatie of vragen terecht bij ons door middel voor ons online contactformulier of via  06-10823582.

[contact-form-7 id=”771″]
capperJPG
Zachte uitstootJPG
ServicebordesJPG
uitvalstationJPG

Veiligheid

Veiligheid voorop bij machinespecialist Janssen Quadraat

Veilige machines zijn niet alleen nagenoeg verplicht, ook werken ze prettiger en leveren ze betere resultaten. Met veilige werkende machines heeft u in uw bedrijf in het algeheel een fijnere en natuurlijk veiligere werksfeer. Het zal dus geen verrassing zijn dat machineveiligheid hoge prioriteit heeft bij Janssen Quadraat en behoort tot onze corebusiness.

Machineveiligheid bij Janssen

Omdat veiligheid bij ons zo hoog in het vaandel staat, zijn wij in staat onze machines, trappen, bordessen, en al onze andere producten te construeren volgens de meest actuele veiligheidsnormen en eisen. Ook wanneer wij zelf machines bedenken en ontwikkelen passen wij deze eisen toe om u zo te voorzien van up-to-date en uiterst veilige machine. Daarnaast vinden wij ook machines en onderdelen uit die op zich al bijdragen aan machineveiligheid. Zo is bijvoorbeeld de door Janssen Quadraat ontwikkelde revolutionaire aanrijbeveiliging voor heftrucks een veelal ingezet en lovend beoordeelde uitvinding op het gebied van veiligheid.

De voedselindustrie en veiligheid

Regels omtrent veiligheid zijn overal natuurlijk al scherp, maar in de voedselindustrie gelden er over het algemeen nog net wat strengere of aangepaste regels. De kans op besmetting is namelijk hoog en brengt bijzondere risico’s met zich mee. Een van de velden waar Janssen Quadraat zich op richt en in specialiseert is de voedselindustrie. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij ook voor deze branche waarin extra machineveiligheid nodig is de meest veilige machines en onderdelen kunnen leveren.