Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over machinebouw en -ontwikkeling bij Janssen Quadraat? Contacteer ons vooral via ons online contactformulier of via  06-10823582.

[contact-form-7 id=”771″]
capperJPG
Zachte uitstootJPG
ServicebordesJPG
uitvalstationJPG

Machinebouw

Machinebouw bij Janssen: ontwikkeling en constructie

Bij Janssen Quadraat bouwen wij alles zelf. Ook het monteren, testen en afnemen gebeurt allemaal in huis. Het enige wat u hoeft te doen wanneer wij het product bij u leveren, is de machine aanzetten! Daarnaast doen wij zelf ook aan het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe soorten machines.

Professionele machinebouw

Janssen Quadraat verzorgt professionele machinebouw. Wij bieden u dé oplossing als u een technisch perfecte machine of constructie wilt laten bouwen volgens de hoogste veiligheidseisen. Als ervaren machinebouwer zijn we gespecialiseerd in:

  • Machines en machineonderdelen
  • Machines voor diverse technische toepassingen, onder andere de voedselindustrie
  • Constructie en onderhoud van technische onderdelen
  • Constructie van kleine en grotere onderdelen, zoals in fabrieken of werkplaatsen

We hebben een kwalitatief hoogwaardig aanbod van machines waar u een product uit kunt selecteren, of u kunt ervoor kiezen een machine op maat te laten maken.

Nieuwe ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in prototype machines in de voedselindustrie. Dit houdt in dat wij zelf machines ontwikkelen en maken voor problemen of handelingen waar momenteel nog geen oplossing voor is. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van handelingen die tot dan toe nog niet door een machine uit werden gevoerd of uitgevoerd konden worden. Of voor een proces dat een werkgever graag geautomatiseerd zou willen zien. Voor dit soort situaties zoeken wij een geschikte uitkomst en kunnen wij een nieuwe machine ontwikkelen. Ook hierbij geldt dat wij het complete proces in onze workshop uitvoeren en u de machine enkel aan hoeft te sluiten wanneer geleverd.