Ontdek de mogelijkheden

Geïnteresseerd in wat engineering door Jansen Quadraat voor u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of om uw wensen voor te leggen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Voor vragen kunt u ons bereiken via het contactformulier of via  06-10823582.

[contact-form-7 id=”771″]
capperJPG
Zachte uitstootJPG
ServicebordesJPG
uitvalstationJPG

Engineering

Engineering bij Janssen Quadraat in regio Elsloo

Engineering bij Janssen Quadraat bestaat over het algemeen uit het ontwikkelen, bedenken en ontwerpen van technische systemen en producten. Alles wat wij aanbieden, waaronder alle machines, aanpassingen, trappen en bordessen, worden binnen Janssen Quadraat zelf geëngineerd. Omdat wij op turn-key basis werken, krijgt u een compleet, kwalitatief goed product afgeleverd en hoeft u zelf niets meer te doen.

Bestaande en nieuwe producten

Wij bieden innovatieve oplossingen in engineering voor zowel nieuwe als bestaande productielijnen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Constructies, zoals trappen en bordessen
  • Systemen, ook voor de voedselindustrie
  • Technische onderdelen
  • Machineoptimalisatie

Ook voor aanpassingen en revisies bent u bij Janssen Quadraat aan het juiste adres. Sterker nog, dit is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden en wij zijn hierin dan ook erg ervaren. Wij worden soms ook als second-opinion gevraagd voor de verbetering van apparatuur. Normaal gesproken wordt hiervoor de producent aangekaart, maar de ervaring leert dat een frisse en deskundige blik een machine dusdanig aan te passen of te verbeteren dat het rendement veel hoger wordt dan het aanbod van de producent.

Ons team is ervaren en vakkundig en levert u dan ook ongeacht het product dat u besteld professioneel werk en een goed afgewerkt product. Ten slotte: als u hier behoefte aan heeft, kunt u uiteraard ook een compleet tekeningpakket van het door u bestelde product, machine of bordes meekrijgen. U hoeft er alleen maar om te vragen zodat we dit voor u kunnen regelen.